Special Polyhedra XXIV (Polygonal Excellence)

Special Polyhedra XXIV (Polygonal Excellence)

De Special Polyhedra XXIV of zoals het sculptuur uitbeeld “polygonale excellentie”. Het samenspel van deze geometrische vormen kan resulteren in een visueel boeiende ervaring, waarbij de interactie tussen de vlakken diepte, patronen en visuele interessante effecten creëert. De veelvlakken kunnen zowel regelmatig gerangschikt zijn als willekeurig worden geplaatst, waardoor er een gevoel van ordening of spontaniteit ontstaat binnen het kunstwerk. Het is vanuit welke positie je het ook bekijkt steeds weer een ander beeld, tevens wordt het beeld op verschillende wijze gepresenteerd, dit samen met het koude patina maakt het beeld weer tot een bijzondere verschijning.  De afmetingen zijn ca. 15 x 15 x 15 cm. het beeld is gemaakt van de zware kwaliteit zink 20 (1,6 mm dik).