Special Polyhedra XXIII

Special Polyhedra XXIII

De Special Polyhedra XXIII is ook weer een veelvlak met verrassende hoeken en vlakken. Het samenspel van deze geometrische vormen kan resulteren in een visueel boeiende ervaring, waarbij de interactie tussen de vlakken diepte, patronen en visueel interessante effecten creëert. De veelvlakken kunnen zowel regelmatig gerangschikt zijn als willekeurig worden geplaatst, waardoor er een gevoel van ordening of spontaniteit ontstaat binnen het kunstwerk. Het is vanuit welke positie je het ook bekijkt steeds weer een ander beeld, tevens zijn in dit ontwerp cirkelvormige lijndelen terug te vinden, dit samen met het koude patina geeft het beeld zijn bijzondere uitstraling.  De afmetingen zijn ca. 20 x 20 x 20 cm. het beeld is gemaakt van de zware kwaliteit zink 20 (1,6 mm dik). In de fotoserie hieronder is het beeld op 3 verschillende manieren gepresenteerd, het geeft nog een extra dimensie aan het beeld.

1e serie

2e serie

3e serie