Special Polyhedra XXII

Special Polyhedra XXII

De Special Polyhedra XXII is ook weer een veelvlak met verrassende hoeken en vlakken. De veelvlakken kunnen variëren in grootte en oriëntatie, waardoor een gelaagd en dynamisch visueel patroon ontstaat. De combinatie van diverse veelvlakken creëert diepte, textuur en intrigerende perspectieven, waardoor het beeld een abstracte en toch gestructureerde uitstraling heeft. Dit soort kunstwerken kan de kijker uitdagen om de verschillende vormen te ontdekken, terwijl het geheel een boeiende en complexe visuele ervaring biedt. Het is vanuit welke positie je het ook bekijkt steeds weer een ander beeld. Het koude patina geeft het beeld zijn bijzondere uitstraling.  De afmetingen zijn ca. 20 x 20 x 15 cm. het beeld is gemaakt van de zware kwaliteit zink 20 (1,6 mm dik)

.