"Geometric Fusion" (the Parallello-pezium)

“Geometric Fusion” (the Parallello-pezium)

“Geometric Fusion” (the Parallello-pezium) is een beeld dat is opgebouwd uit vier trapeziums met als achtergrond een parallellogram. Een trapezium is een vierhoek waarvan minstens twee tegenoverliggende zijden evenwijdig zijn en een parallellogram is een vierhoek die uit twee paren van evenwijdige zijden bestaat. Met deze wiskundige vormen is het een genoegen om te combineren en samen te stellen, het geeft ongekende mogelijkheden om bijzondere beelden te creëren. Het sculptuur is gemaakt van zink 20, een zware kwaliteit zink van 1,8 mm dik en een gebeitste houten paneel. Het zink is geborsteld en koud gepatineerd. De afmetingen zijn 55 x 95 x 10 cm. Dit bijzondere sculptuur is ook horizontaal te presenteren.