Shelter I

Shelter I

SHELTER I

“Shelter I” helpt naar een onderdak op een veilige plek waar mensen kunnen wonen of zich kunnen beschermen tegen de elementen, zoals regen, wind, kou, hitte of andere omgevingsfactoren. Shelters kunnen verschillende vormen hebben, afhankelijk van de behoeften en omstandigheden van mensen. Het bieden van adequaat onderdak is een essentieel aspect van de menselijke behoeften en wordt vaak beschouwd als een recht. Over de hele wereld zijn er organisaties en overheidsinstanties die werken aan het verbeteren van de toegang tot veilige onderdak voor mensen in nood, zoals daklozen, vluchtelingen en slachtoffers van natuurrampen. Het zorgt voor van toegang tot voldoende shelter en draagt ​​bij aan de fysieke en psychologische gezondheid en het welzijn van individuen.

Het werk is gemaakt van zink 16, een deel van de shelters zijn gepatineerd en de rest van het werk is geborsteld, de afm. zijn ca. 85 x 60 cm.