Polygoon

Polygoon

Polygoon I

Een ontwerp gemaakt voor de expositie “Een ontmoeting met Vincent van Gogh”.  Inspiratie voor dit werk is gebaseerd op de laatste levensfase van van Gogh, in deze periode sneed hij zijn oor af. De polygoon is gemaakt van zinken koker van 10 x 10 cm en de totale afmetingen zijn 100 x 20 x 300 cm. Het ontwerp is gepresteerd op een bankirai sokkel.

 

Polygoon II

Een ontwerp gemaakt voor de expositie “Een ontmoeting met Vincent van Gogh”.  Inspiratie voor dit werk is gebaseerd op de laatste levensfase van van Gogh, in deze periode sneed hij zijn oor af. De polygoon is gemaakt van zinken koker van 5 x 5 cm en de totale afmetingen zijn 26 x 10 x 130 cm. Het ontwerp is gepresenteerd op een bankirai sokkel.

 

 

 

De onderstaande serie foto’s is van het Polygoon II in de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart.